• Professor nadiu

  • Classes moltes divertides

  • Preparacio per als exàmens de Cambridge (KET, PET, FCE, CAE)

  • Angles naturalAdam Wilshaw, professor


(BA Hons. English, University of Manchester; Postgraduate Certificate in Education Primary PGCE; National Certificate Journalism NCE; Cambridge University Certificate in English Language Teaching CELTA)
 
​"Aprendre l'anglès mai ha estat més important per els nens i els joves. És la clau per accedir a l'universitat, estudiar moltes carreres i donar oportunitats. Tots volem que els nens arribin al millor nivell possible.

Som una acadèmia molt creatiu i imaginatiu, utilitzant la música, l'art, l'exploració, projectes, i més, per inspirar a tots els nostres alumnes. La nostra aula és un lloc de respecte mutu i el treball enfocat i també un espai de bon humor.

​En la meva opinio es molt important que els alumnes aprenguin a fons la gramàtica, vocabulari, i la pronunciació. La millor manera d'acconseguir es amb un professor nadiu, ja que els nadius dominen totes les facetes de la llengua com ara verbs compostos, expressions idiomàtiques, i pronunciacio.

Els meus grups són reduides i organitzats segons nivells. Els alumnes parlarant i escoltarant l'anglès des de la primera classe.

Jo no ensenyo res més: només l'anglès. Això vol dir que puc concentrar-me en fer les meves classes tan excel·lent com sigui possible. Sóc Anglès. Entenc i m'encanta el meu idioma en un nivell molt profund.

Les classes seran divertides. Sempre faig servir una gran varietat d'activitats per mantenir l'interes dels alumnes.

Per descomptat, l'anglès és molt més que els exàmens i les regles gramaticals; vull portar a la llengua viva.

Farem evaluacions regulars i els pares rebran informes per veure el progrés del seus fills.

Preparem els alumnes per als examens de Cambridge, com KET, PET, FCE.

​Finalment, els nens el agrada de les meves classes perquè són contenen moltes activitats i jocs que són rellevants i divertides."

​nens i joves