adults

Si vols aprendre l'anglès de manera natural, necessites un professor nadiu. Tenint "una conversa" simplement no és suficient; que necessita un guia expert que es dedica al seu progrés i les seves necessitats personals.


Massa adults diuen que passen temps a les escoles on mai practiques l'anglès natural i on l'èmfasi està en la memorització de regles gramaticals i passar la prova arbitrària que no mostra cap capacitat de comunicar-se en l'idioma.


Es molt important tenir un professor amb una passió real per la llengua, qui s'esforçara per ajudar el teu progrés.
 
The English Academy a Peralada tenim els grups reduits organitzats segons l'habilitat. La nostra ènfasi és qualitat i la comunicació natural. El professor escoltarà a les vostres necessitats i adaptara el curs per vosaltres.


Els nostres nivells dels cursos estan basats en el marc europeu oficial (CEFR) i aquests nivells son reconeguts internacionalment.

 
El nostre objectiu és que tots els estudiants segueixin avançant i es sentin segurs usant l'anglès en situacions reals i per aixo les nostres classes son divertides i variades.


Entenem el que els nostres alumnes necessiten i volen i ens proporcionen classes estimulants i adequats a tots els nivells.

 
Naturalment, sabem que els coneixements d'angles son molt valorades pels avui en dia. Per aixo fem classes especifiques pensades en angles empresarial.